Bedrukken snoeppotten

Snoeppotten kunnen u helpen om na uw bezoek nog regelmatig in de picture te staan. Maar alles draait hier om uitstraling. De wijze waarop u zich presenteert is immers van belang bij het binnenhalen van nieuwe klanten en/ of opdrachten. Wij bieden u verschillende bedrukkingmogelijkheden voor op de snoeppotten. Zo krijgt uw snoeppot een goede zakelijke uitstraling.

Rechtstreekse bedrukking op de pot of het deksel

U kunt er voor kiezen om uw snoeppot een rechtstreekse bedrukking te geven. Deze bedrukking komt dan op de pot en/of deksel te staan. De techniek die hierbij gehanteerd wordt is gelijk aan de zeefdrukmethode. Na het toepassen van de bedrukking worden de snoeppotten in een grote oven afgebakken. Daardoor zijn de snoeppotten na afloop vaatwasserbestendig. Door het afbakken kunnen kleine kleurverschillen ontstaan en helaas zijn niet alle kleuren op deze manier op het glas te drukken.

Indirecte bedrukking op de pot of het deksel

De meest gehanteerde methode van de bedrukking van snoeppotten is de indirecte bedrukking op de pot en of deksel door middel van belabeling Daarvoor hebben wij zelf de modernste apparatuur in huis. De labels voor uw snoeppotten worden geleverd op papier of vinyl of op een transparant vinyl die dan wordt voorzien van een witte achtergrond (zeefdruk). Dit is wel een wat duurdere methode.

Snoeppotten bestellen?

BEL 033 NoSkype - 2460 479

Liever dat wij contact met u opnemen? Vul dan onderstaand formulier in:
Naam
Geen geldige invoer
Telefoonnummer
Geen geldig nummer
Emailadres
Geen geldig email adres
Vraag/opmerking
Invalid Input


Code niet juistBrochure